УСТОЙЧИВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КОМУНАЛНИ УСЛУГИ
NATURAL POWER

ЧИСТО ПРИДВИЖВАНЕ В ГРАДА НА ГАЗ

Като единствен производител на алтернативни горивни технологии, IVECO предлага високотехнологични решения за целия спектър от товарни автомобили за комунални услуги – от лекотоварни фургони до 40-тонни камиони, което отчита всички аспекти: Благодарение на последователната научноизследователска и развойна дейност, датираща от 1996 г., нашите автомобили за комунални услуги не отстъпват на своите класически дизелови аналози не само по отношение на производителност, надеждност и автономност, но и по отношение на разходите.

ЕКО ГАМА ЗА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ

С лекия Daily Natural Power, среднотежкия Eurocargo Natural Power и тежкия NP Stralis ние прокарваме пътя за устойчиво използване на товарни автомобили във всички комунални услуги. С няколко хиляди високоспециализирани версии на моделите, вариращи от самосвали и бетоновози до автомобили за почистване на канали и зимна поддръжка, IVECO, като лидер на пазара на газовите товарни автомобили, предлага пълна продуктова гама от надеждни екологични решения, които предефинират концепцията за устойчивост.

НАПРЕД ВЪВ ВРЕМЕТО

Екологичният баланс говори сам за себе си: Газовите двигатели на IVECO се отличават с ниски емисии на азотни оксиди, пълно елиминиране на емисиите на олово и въглеводородни съединения и с 95% по-малко емисии на прахови частици в сравнение с дизеловото гориво. Благодарение на своите екологосъобразни параметри тези двигатели вече отговарят на изискванията на бъдещите стандарти Euro VI B+C и същевременно пестят пари. Благодарение на цените на природния газ, които са далеч по-ниски от тези на дизеловото гориво в Европа, е възможна икономия на разходи в размер на до 25%.

СВОБОДА НА ДЕЙСТВИЯТА

В сектора на комуналните услуги газовите автомобили не само осигуряват ниски експлоатационни разходи, но и практически предимства, които могат значително да улеснят ежедневната работа: Край на ограниченията за превоз в защитени зони и за доставки през нощта благодарение на ниските шумови емисии.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от „Бургас трак сервиз“ ЕООД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на „Бургас трак сервиз“ ЕООД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.
Всички полета със * са задължителни!