За нас

„Бургас Трак Сервиз“ ЕООД е официален дилър на IVECO за Бургаския регион.

От 2015 година насам, фирмата се утвърждава като надежден и лоялен партньор, извършващ своевременни и качествени услуги. Сервизът е сертифициран по БДС EN ISO 9001:2015, БДС EN ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2007.

„Бургас Трак Сервиз“ ЕООД предлага на клиентите си пълната гама лекотоварни и тежкотоварни автомобили на марката IVECO, като осигурява извършването на гаранционен и извънгаранционен сервиз съобразно стриктните изисквания и стандарти на компанията.

Дружеството разполага с необходимия потенциал и е в състояние да конфигурира широка гама специализирани автомобили /пожарни, бордови, хладилни, водоносни, сметосъбиращи и др./, с което да отговори на потребностите и изискванията на своите клиенти. Атрактивни схеми за лизинг, кампании с отстъпки и варианти за автомобилна застраховка са винаги сред актуалните предложения за закупуване на нов автомобил.

Екипът ни от специалисти по обслужване и ремонт, притежаващи необходимата квалификация и периодично обучавани по програмите на IVECO гарантира качеството на извършваната услуга.

„Бургас Трак Сервиз” ЕООД е с призово място в класацията на вестник „Капитал“ за „най-динамични малки и средни компании в България“ за 2019г. и продължава своето развитие като лоялен партньор.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от „Бургас трак сервиз“ ЕООД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на „Бургас трак сервиз“ ЕООД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.
Всички полета със * са задължителни!