Резервни части

Iveco Origin 100% (100% произход от Iveco)

е процес на качествено съвършенство, избран от Iveco да гарантира организацията на след-продажбеното обслужване, което е точно, компетентно и надеждно, винаги в крак с потребностите на клиента.

„Бургас трак сервиз“ ЕООД предлага на клиентите си пълна гама оригинални авточасти, като осигурява възможно най-кратък срок на доставка. Дружеството използва оригинални програми за разпознаване на частите с цел осигуряване на точна и своевременна доставка. За лоялни партньори и клиенти предлагаме резервни части с атрактивни отстъпки.

Ако търсите резервни части за спирачната система, окачване, двигател, ремъчно задвижване, трансмисия, кормилна уредба, запалителна система, охладителна система, горивна система, електрическа система, както и необходимите масла, течности и консумативи, не се колебайте и

потърсете информация на тел. 0882 495 894

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от „Бургас трак сервиз“ ЕООД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на „Бургас трак сервиз“ ЕООД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.
Всички полета със * са задължителни!