ИНОВАЦИЯ, УСТОЙЧИВОСТ И БЕЗОПАСНОСТ В IVECO

Iveco се ангажира да отговори на изискванията за мобилност в наши дни без компромис с мобилността на утрешния ден, като предоставя продукти и услуги, които изпреварват новото законодателство по екология и безопасност.

Постоянното внимание към иновацията и към разработването на нови технологии е гаранция, че Iveco си остава лидер измежду производителите на автомобили на природен газ и с алтернативно задвижване.

Iveco използва най-съвременни технологии в своите автомобили и проучва въвеждането на последно поколение системи за асистирано управление за предотвратяване на пътни инциденти и за гарантиране безопасността на пътниците.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от „Бургас трак сервиз“ ЕООД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на „Бургас трак сервиз“ ЕООД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.
Всички полета със * са задължителни!