You are here

Универсалност

Продуктивен партньор за всякакви задачи

​Доставка на пратки или превоз на строителни материали, хладилен транспорт или поддържане на градската среда — новият Eurocargo е най -универсалният автомобил в своята категория и най-лесният за монтиране на каросерия. Рамата е изработена от високоякостна стомана и може да носи каросерии с дължина от 4265 до 10 175 mm; страничните й греди са успоредни по цялата си дължина и са проектирани да позволяват лесен монтаж на каросерията.

Eurocargo се предлага с три различни вида кабини, за да отговори на всички работни изисквания.

  • Дневната кабина позволява оптимално съчетаване на общата дължина и широчина на каросерията и е най-подходяща за работа през деня в големи градове.
  • Кабината с легло се предлага стандартно при модификациите с висок покрив; тя е предназначена да осигурява място за нощуване и разполага с едно или две легла. Две отделения с осветление и общ обем 260 литра, достъпни както отвътре, така и отвън, могат да се използват за съхранение на чанти или инструменти. Външната врата има електрическо задвижване за отваряне.
  • Пътническата кабина (със стандартен покрив) е предназначена да превозва работен екип плюс съответните инструменти и оборудване: освен водача тя побира до шест пътника и е много подходяща при извършване на строителни или противопожарни дейности.

Новият Eurocargo се предлага в общо 11 000 заводски модификации, получавани при комбиниране на възможните варианти: 2 вида двигатели, 14 възможни стойности за пълната маса и 7 нива на мощността, 12 предавателни кутии, 15 дължини на колесната база и 3 типа кабини с 2 типа покриви, както и разнообразни системи за окачване, главни предавателни числа, мостове и валове за отвеждане на мощност (до 1100 Nm).