You are here

Сервиз

Центърът за сервиз и продажби е проектиран и изграден като сервизен център на Iveco, по последните изисквания на фирмата. Състои се от: сервиз, магазин, складове и административна част свързани помежду си. Височината на сервиза е около 6,00 м., изграден е за обслужване на тежкотоварни автомобили. В него са разположени канали за реглаж на преден и заден мост и за оглед на тежкотоварни автомобили, три работни канала предвидени за общи и универсални ремонти и канал за технически прегледи. Сградата е едноетажна , монолитна конструкция. Достъпа до ремонтните халета се осъществява от 12 бр. секционни вертикални автоматични врати с размери 400/450 см. Монтиран е по цялата дължина под-кранов път и мостов кран – 5 тона .В западната част на комплекса на две нива са разположени както следва: на първия етаж - инструментална, офис за електричари, компресорно , коридор със складове,  и санитарни възли и складова част.

            Комплекса разполага с тенекеджийско-бояджийски отделение, оборудвано с 5 бр. секционни вертикално отварящи се  автоматични врати с размери 400/450 см. Тук е монтирана 17метрова камера за изпичане на боя „Zonda”, два стенда за изправяне на тежко-увредени шасита – мобилен и 17 метров стационарен, заваръчен апарат за метал и алуминий. Тенекеджийско-бояджийски към сервиза работи с бои и материали на MaxMeyer. В средата на тази част от сградата от северна страна е разположен магазин за продажба на автомобили и резервни части, който се състои от приемни зали, офис - помещения, зала за изчакване с кафе-бар, разположени на второ ниво, със съответните санитарни възли за персонала и клиентите.В източния край на комплекса е разположена административната част, която е на две нива, свързани с вътрешна масивна стълба. На първото ниво има заседателна зала, офиси за управителя и административния персонал, стая за почивка с кухненски бокс и сервизни помещения .На втория етаж има офиси за административния персонал, санитарни възли, складове и битови помещения. Тук са обособени и 2 самостоятелни хотелски стаи със самостоятелни санитарни възли за гости на фирмата.

            Паркоместата с възможност за престояване на автомобили са 50.Към момента има наети 25 служителя – и сервизен и административен персонал. Работното време на центъра е от понеделник до събота. Разрастването на бизнеса и утвърждаването на сервизния център на „Бургас Трак Сервиз” ЕООД ще доведе и до назначаване на още сервизен персонал, което ще даде възможност и за работа и през неделния ден със сменен персонал.