You are here

Резервни части


       Iveco Origin 100% (100% произход от Iveco) е процес на качествено съвършенство, избран от Iveco да гарантира организацията на След-продажбеното обслужване,което е точно, компетентно и надеждно, винаги в крак с потребностите на клиента.

       Оригиналните части Iveco са плод на постоянния процес  на проучвания и избор на най-добрите индустриални партньори, а качеството на частите се гарантира чрез тестове и проверки за надеждност по цялата производствена верига.
Продукти и услуги с отлично качество, внимание и професионална експертиза: След-продажбено обслужване Iveco удовлетворява всички очаквания на клиента с компетентност и отдаденост, поддържайки автомобила в перфектна форма, както само една организация, която го е конструирала и създала, може да направи това.

МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА!

     Максимално възможна сигурност на превозното средство се гарантира чрез редовно, висококачествено техническо обслужване и поддръжка.

Посредством редовни огледи и проверки на работните показатели на частите, можете да предвидите предстоящи ремонти на вашата машина, да контролирате бюджета си и да си осигурите спокойствие по време на път.

 


 

ПРОМОЦИЯ ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ В ПЕРИОДА
01.МАЙ.2016 - 31.АВГУСТ.2016

 

 

БЕЗОПАСНОСТТА ЗАВИСИ ОТ ОКАЧВАНЕТО!

       Спирачната система, окачването и гумите са трите ключови компонента на един автомобил. Затова е от изключително значение те да функционират перфектно, за да гарантират безопасността на автомобила на пътя.

      Частите по окачването се износват с времето, а степента им на износване зависи от редица фактори: условия на околната среда, стил на шофирнае, натоварване на автомобила. Частите по окачването постепенно се износват и негативните ефекти (точност на завиване, поведение при натискане на спирачки и стабилност на автомобила) често остават незабелязани при нормални условия на шофиране.

       Една ефективна, работеща система на окачване с пневматични ресори и амортисьори ще осигури:

 

1.             Готов и точен отговор от страна на автомобила, което е особено важно, за да се избегне опасно клатене  при излизане от завой.

2.             Плавно спиране.

3.              Максимална стабилност при всякакви условия, дори при силни странични пориви на вятъта.

4.             Най-високо ниво на сцепление, дори при неравен терен, и по-голям комфорт за водача.

 

 


 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ОРИГИНАЛНИ ПНЕВМАТИЧНИ РЕСОРИ И АМОРТИСЬОРИ IVECO?

  Оригиналните пневматични ресори и амортисьори Iveco са направени в партньорство с най-добрите доставчици, работещи по най-високите стандарти и иползващи най-съвременно оборудване. Те са специално създадени за индивидуалните изисквания на всеки автомобил, за да задоволят изискванията за безпоасност и натоварване. Късната смяна или смяната на оригиналните ресори и амортисьори Iveco с по-нискокачествени продукти може да доведе до: 

  • Загуба на сцепление, тъй като се намалява триенето между задвижващите колела на автомобила и повърхността на пътя.
  • Неефективно спиране, до 20% по-дълъг спирачен път, тъй като се увеличава тежестта, която се пренася върху предните колела.
  • 15% увеличаване на риска от аквапланинг, тъй като отстраняването на водата между гумите и повърхността се забавя.
  • Увеличено неравномерно износване на гумите.
  • Намаляване на контрола и комфорта при шофиране, поради пързаляне, клатене и друсане.
  •  

*ЗАБЕЛЕЖКА: Iveco препоръчва пневматичните ресори и амортисьори да се проверяват през 40 000 км. и да се сменят през 120 000 км. Препоръчително е да се сменят по два, за да се избегне дисбаланс на моста на автомобила.