You are here

Новият IVECO STRALIS

 

 

 

НОВИЯТ STRALIS вдига залога върху производителността и рентабилността с включения пълен пакет от най-съвременни функции, технологии и услуги, съобразени да задоволят всеки транспортен бизнес. Двата модела на новата гама предоставят производителност, висока ефективност и ниски емисии за всяка мисия:

 

• НОВИЯТ STRALIS за регионални, градски и леки строителни операции НОВИЯТ STRALIS XP за превози на товари на далечни разстояния.

 

    НОВИЯТ STRALIS е с изцяло препроектирани трансмисионни системи и компоненти, от двигателя до гумите; той се характеризира с нови електрическа и електронна архитектура, нова най-добра в класа си трансмисия, нови заден мост и окачване, и въвежда най-последното поколение прогнозни функции и специфични характеристики на GPS, които допринасят за икономията на гориво и за устойчивостта.

 

Въз основа на цялостното събираните данни, ние разработихме за нашите клиенти пълен комплект от интегрирани решения за повишаване на ефективността, които включват “TCO2 live” програмата и ексклузивните й услуги: • TCO2 УМЕН ОТЧЕТ – седмичното отчитане на стила на шофиране и на разхода на гориво.• TCO2 СЪВЕТНИК – съвети за пестене на гориво.

• TCO2 ШОФИРАНЕ – курсове за икономично шофиране и изключителен формула за UPTIME гаранция (за непрекъсната работа). 

 

 

БРОШУРА (АНГЛИЙСКИ)                                          ГАЛЕРИЯ СНИМКИ