You are here

Надеждност


Колега, на когото може да разчитате

​Новият Eurocargo привлича клиентите със своята надеждност и издръжливост : две качества, които произтичат от рамата, подобна на тази при тежкотоварните автомобили и проектирана за дълготрайност и високи натоварвания (например поради неуравновесени товари или внезапна промяна на посоката на движение).

За изпълнение на разнообразни задачи новият Eurocargo се предлага с различни видове окачване: параболични ресори, полуелиптични листови пружини, пневматично окачване. Пневматичното окачване се управлява от системата ECAS (Пневматично окачване с електронно управление), която осигурява постоянна височина на автомобила, независимо от натоварването. Такова окачване може да се монтира само на задния или и на двата моста.

Предният и задният мост и спирачната система осигуряват постоянство на механичните характеристики във времето. Спирачната система е пневматично-хидравлична при маса от 6 до 10 тона или напълно пневматична при автомобилите с маса от 11 до 19 тона. Всички модификации 4x2 са стандартно оборудвани с дискови спирачки.

При технологията HI-SCR се използва изпускателна клапа, която ускорява постигането на необходимата температура на изгорелите газове. Клапата подобрява също спирачното действие на двигателя и общото развивано от автомобила спирачно усилие.