You are here

Многообразие

DAILY - VERSATILITY

Новият Daily е най-универсалният автомобил в своя клас

МНОГООБРАЗИЕ

С две различни архитектури и междуосия за ванове и шаси-кабини новият Daily е най-универсалният автомобил в своя клас.

Гамата на новия Daily включва шаси кабини, двойни кабини, шасита само с предна обшивка, ванове, остъклени ванове и минибусове:

Единични гуми Двойни гуми
Брутното тегло на моделите шаси кабина е от:
3,2 t до 7,2 t
Междуосията на моделите шаси кабина са от:
3000 mm до 4750 mm

Новата версия с единични гуми и междуосие 4100 mm запазва всички отличителни качества на Daily, но с още по-добра управляемост.

Използваемите дължини на шасито са от:
2510 mm до 6190 mm
Налични са два двигателя:
2,3-литров дизелов, одобрени за леки натоварвания 3,0-литров дизелов и метан (CNG), одобрени за леки и тежки натоварвания
Девет мощности:
от 106 HP до 205 HP
Четири трансмисии с въртящ момент от 350 до 470 Nm:
3 ръчни 1 "AGile" автоматична

Налични са също 15 предавателни числа, което улеснява адаптирането на автомобила към специфични приложения и оптимизирането на разхода на гориво.

При моделите с единични гуми на новия Daily, височина товарната платформа е намалена с 55 mm. За да улесните работата с товари, можете допълнително да оборудвате новия Daily със задно пневматично окачване, което е достъпно за всички версии.

Със своята богата гама каросерии, двигатели, размери, междуосия и полезни товари, новият Daily ви позволява да избирате между 8000 заводски версии– всяка от тях може да бъде конфигурирана по безброй начиниблагодарение на универсалността на шасито.

Iveco: Безпрецедентна гама шаси кабина.