You are here

Комфорт

NEW EUROCARGO: COMFORT AND ERGONOMICS


Удобен подвижен офис

​Новият Euroca rgo издига на ново ниво представата за комфорт и ергономичност . Разположените на волана лостове за управление позволяват на водача да използва напълно безопасно радиоприемника и телефона. Автомобилът има и нови, по-ергономични лостове за управление на климатика, осветлението и автоматизираната предавателна кутия. Всичко е леснодостъпно: има повече отделения за съхранение на вещи и документи, специални отделения за карти и релса за окачване по задната стена на кабината.

В конзолата от страната на водача са разположени две удобни стойки за бутилки, изход за напрежение 12 V и гнездо за подаване на сгъстен въздух (опция).

Новият Euroca rgo действително представлява един подвижен офис . Предназначеното за целта ново отделение е с обем 20 литра (предлага се при единична  седалка за пътник до водача) и в него може да се помести лаптоп или таблет; предвидени са също лампа за четене, странични джобове и два съединителя USB за зареждане на електронни устройства. Удобно работно място се получава и при отваряне на горния плот.

Интериорът също е с нов дизайн и включва облицовка на седалките, изработена чрез слепване на плата с електрически ток; нова седалка за водача с пневматично окачване и повишен комфорт (опция) с пълно регулиране на облегалката, регулируеми по височина предпазни колани, тапицерия с двойна плътност, отопление и вентилация. Като опция се предлага подлакътник към всички седалки с пневматично окачване.

Перфектен за работа в града , новият Euroca rgo позволява лесно преминаване през кабината: поради линейното оформление на предното табло и малките размери на тунела за двигателя водачът може лесно да излезе от кабината както отляво, така и отдясно.