You are here

Комуникации


Поддържайте връзка дори по време на движение

​Моделите на таблетите, системите за навигация и интелигентните мобилни телефони се сменят изключително бързо. И това не е всичко: те съхраняват все по-големи количества лична информация. Поради това, вместо да използва специален интерфейс, новият Eurocargo е предварително конфигуриран за безпроблемна работа с избрано от водача устройство.

На таблото е предвидено място за монтиране на универсална стойка; в близост до нея са разположени два USB съединителя за захранване с напрежение 5 V.

Осъществяване на връзка по време на движение означава, че водачът може да поддържа контакт с всяка точка на света: в днешно време това е незаменим работен инструмент, който новият Eurocargo предлага на клиентите.

Чрез телематичната система IVECO UTP (Унифицирана телематична платформа), която вече се предлага като фабрично инсталирана опция, новият Eurocargo се конфигурира автоматично за далечна връзка и използване на телематични услуги:

  • основни телематични услуги (информация за местоположението на автомобила чрез GPS, геозониране, таймер за времето на управление, предаване на данни от тахографа, за разхода на гориво, за оценяване на работата на водача);
  • специфични телематични услуги (управление на доставките, информация за пътното движение, съобщения, указания за начина на управление).