You are here

Здравина

DAILY - STRENGTH

Здравината на новия лекотоварен Daily се превръща в ефективност, надеждност, производителност и висока остатъчна стойност.

ЗДРАВИНА

Новият Daily е най-здравият и най-издръжливият сред лекотоварните автомобили.

 Здравината му се дължи на неговото шаси, изработено от надлъжни греди от специална стомана със С-образен профил – уникална характеристика, която отличава лекотоварните автомобили Iveco от конкурентните модели, базирани на леки автомобили.

Шасито на лекотоварните автомобили Iveco е ключов елемент в тяхната здравина и модулност. Използването на усилено шаси за по-голяма товароносимост позволява оптимизиране на теглото и работните характеристики на всяка версия. Системите за третиране на отработените газове и CNG бутилките (във версиите NATURAL POWER)са монтирани между надлъжните греди, без да заемат товарно пространство.

Лекотоварните автомобили Iveco Daily са единствените в своя клас с общо тегло до 7,2 t и полезен товар до 4900 kg. Максималното натоварване на предния и задния мост също e едно от най-високите за този клас автомобили.

Гамата включва всички междуосия, предлагани досега – от 3000 до 4750 mm – като запазва дължината на кабината и каросерията. Това дава възможност да оборудвате новите лекотоварни модели Iveco с надстройки, използвани при предходните модели.

Гамата с единични гуми на новия лекотоварен Daily сега включва нова версия с междуосие от 4100 mm и използваема дължина на шасито от до четири и половина метра: идеален лекотоварен автомобил за монтиране на надстройки, като например бус-фургони и хладилни или климатизирани фургони, с първокласна стабилност и лесно управление отчасти благодарение на новата система за окачване QUAD-LEAF.

Здравината на новия лекотоварен Daily се превръща в ефективност, надеждност и висока остатъчна стойност. Никой друг лекотоварен автомобил не може да предложи такъв полезен товар и не може да поддържа такава висока производителност за толкова дълго време като Daily: две качества, които гарантират висока остатъчна стойност на пазара на употребявани автомобили.

Новият Daily е фаворит за доставчиците на надстройки, защото той е на най-здравият и най-лесният за конвертиране. Версиите шаси кабина, двойна кабина и шаси само с предна обшивка с единични или двойни гуми са идеална основа за конвертиране в пикапи, самосвали, ванове, кампери, минибусове, репатраци, автокранове, мобилни подемни платформи и много други.

Силата на новия Daily му позволява да се справи с всяка задача.