You are here

За нас

 

       „Бургас Трак Сервиз” ЕООД започва дейността си през октомври 2015  година с продажба  и сервиз на тежкотоварни автомобили, автобуси, пожаро-спасителни автомобили, микробуси и специализирана техника, гаранционен и извънгаранционен сервиз с оригинални резервни части.

        Дружеството предлага на клиентите си продукти на реномирани и доказали качеството и ефективността си марки. „Бургас Трак Сервиз” ЕООД  е оторизиран дилър на IVECO, извършва продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на пълната гама (лека-Dalily, средна-Eurocargo и тежка-Stralis, Trakker) товарни автомобили с марката – ванове, шаси-кабини с надстройки, влекачи, самосвали, специализина техника и т.н.

      Екипът от професионалисти разполага с отлично разработена, действаща методология, водеща до високи резултати  и ефективен стил на работа, качество и коректност, отличаващи я  от конкурентите и на пазара !

       Центърът за сервиз и продажби е проектиран и изграден като сервизен център на IVECO, по последните изисквания на фирмата. Състои се от сервиз, магазин, складове и административна част свързани помежду си. Височината на сервиза е около 6,00 м., изграден е за обслужване на тежкотоварни автомобили. В него са разположени канали за реглаж на преден и заден мост и за оглед на тежкотоварни автомобили, три работни канала предвидени за общи и универсални ремонти и канал за технически прегледи. Сградата е едноетажна , монолитна конструкция. Достъпа до ремонтните халета се осъществява от 12 бр. секционни вертикални автоматични врати с размери 400/450 см. Монтиран е по цялата дължина под-кранов път и мостов кран – 5 тона .В западната част на комплекса са разположени инструментална, офис за електричари, компресорно , коридор със складове, санитарни възли и складова част.

         Паркоместата с възможност за престояване на автомобили са 50.Към момента има наети 25 служителя – и сервизен и административен персонал. Работното време на центъра е от понеделник до събота. Разрастването на бизнеса и утвърждаването на сервизния център на „Бургас Трак Сервиз” ЕООД ще доведе и до назначаване на още сервизен персонал, което ще даде възможност и за работа и през неделния ден със сменен персонал.