You are here

Дизайн

NEW EUROCARGO: DESIGN


Градското лице на транспорта

​Новият Eurocargo е най -доброто транспортно средство за градски условия . Новата кабина е модерна и практична, като изцяло разкрива енергичния характер на автомобила.

Eurocargo е създаден в новия стил , въведен от IVECO Daily. Формата на новите обтекатели подчертава разположеното в средата и изписано с едър шрифт наименование на марката. Формата на обтекателите е променена, за да съответства на новия дизайн на предната част. Предното стъкло има филтър за ултравиолетовите лъчи и осигурява отлична защита без аеродинамичните недостатъци на външния сенник.

Новата броня има стъпала за достъп до предното стъкло при почистване; в нея е разположен и радарът на системата за аварийно спиране (AEBS). Новият блок на фаровете включва светодиодни светлини за движение през деня (стандартно оборудване) и се предлага и с ксенонови фарове.

На вратите са разположени емблемата на Eurocargo и означението на модела.

Дизайнът среща функционалността . Всички детайли са проектирани след задълбочено изследване на влиянието им върху аеродинамичните качества, например новият обтекател насочва въздушния поток така, че дръжката на вратата да не се замърсява.

Новият Eurocargo е най -добрият автомобил за градски условия : перфектен автомобил за доставки от врата до врата, за маршрути с пресичане на целия град или за работа в центъра на града. Поради идеалната широчина на кабината (2,1 m), големия ъгъл на завиване (52 градуса) и най-малкия в категорията диаметър на завиване (малко под 11 метра за модификацията с колесна база 2790 mm) автомобилът е много подходящ за работа в градска среда.