You are here

БУРГАС ТРАК СЕРВИЗ ООД СТАНА ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БУРГАС И РЕГИОНА НА FIAT, ALFA ROMEO, MASERATI

Над 200 представители на бизнеса от цялата страна пристигнаха в Бургас за откриването на новия шоурум на италиянските автомобили.

 

За пръв път луксозната италианска автомобилна марка Maserati стъпва на територията на Бургас със свой представител и сервизна база. Новият официален партньор на Ауто Италия вече е Burgas Truck Service ltd., чиято материална база се намира на ул. „Одрин“ № 124 в Северната промишлена зона на град Бургас. Редом с Мазерати, компанията ще си партнира и с Fiat и Alfa Romeo, които не стъпват за пръв път в града, но пък сега ще имат възможността да се порадват на значително по-добра и по-голяма материална база.

Официалната церемония, даваща началото на бизнес партньорството между Ауто Италия и Бургас Трак Сервиз се проведе в базата на фирмата /ул. „Одрин“ № 124/. Тя бе открита от Павлин Бошнаков - собственикът на Бургас Трак Сервиз ООД и изпълнителният директор на „Ауто Италия“ за България – Милен Христов. Сред гостите бяха над 200 представители на бизнеса от цялата страна, които станаха свидетели на уникална демонстрация на мощните модели:
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio - Оборудвана с двигател на Ferrari и не малките 510 коня. Това е най-бързият SUV от класа си; 
Maserati Levante S Grandsport - Оборудван с регулируемо въздушно окачване и двигател с мощност от  430 конски сили; 
Fiat 595 Abarth - Малкият спортен автомобил на марката, оборудван с двигател с 180 конски сили;
Alfa Romeo Giulia - Авотомобил съчетаващ в себеси едновременно мощност и италианска грация.

„Щастлив съм, че с годините успяхме да се утвърдим като един от големите дилъри на „Ивеко”. През 2017г. сключихме договор и с „Форд Тракс“. Успях да наложа бранда „Бургас Трак Сервиз“ и днес да Ви посрещна на това  грандиозно и важно събитие. Радвам се, че с привличането на голямото италианско семейство на Fiat, Alfa Romeo и Maserati още повече разширяваме и обогатяваме нашето портфолио.  Аз и моят екип ще се постараем да дадем  качествен продукт и сигурен сервиз за нашите клиенти. Благодаря за доверието на моите партньори – вносителя „Ауто Италия”, каза Павлин Бошнаков – собственикът на Burgas Truck Service.

 

„Вярвам, че Ауто Италия най-после намери правилния бизнес партньор за Бургас и за нас това е една изключително важна локация на територията на България, имайки предвди, че Бургас е един от най-бързо развиващите се градове и един от водещите в развитието на вътрешният продукт на страната“, каза на свой ред Милен Христов – изпълнителен директор на Ауто Италия за България.

Всъщност Maserati има едно единствено представителство в България и то се намира в София. От днес обаче те вече са две, като град Бургас е избран от луксозната марка, заради потенциала си за скоростно развитие в бъдеще.

Сервизът на марката пък ще отвори врати до 2 месеца, защото към момента е нужно материалната база да се подготви и да се намери квалифициран персонал, който да може да се справя със специфичната технология, имплементирана в лукса, който е марката Maserati.